V přítmí tvé mysli jdeš ulicí
Po Archangelsku v saténu
Nožkou čechráš sníh
Který taje pod tvoji krásou
Větřík lemuje závoj slz
Na obnažených ňadrech
Zeus hledě na tebe
Počal vášnivě blýskat
Vzdor všednímu kalu
Přeskočila naše jiskra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?