....Zahřívat se,když básně milované "hoří"....tak přiložit,aby popel byl společný
a označit jím čela,aby se nic v davu neztratilo.....a pak jím vyhnojit neduživá místa......a jak se rozjaří,tak se poroste ostošest...teď jen v klidu uchovat a počkat si.....však kdo si počká,tan se dočká....Ji.
29.11.2023 19:03:26 | jitoush
děkuji za hřejivý komentář …tak nějaký menší ohýnek by tady venku mohl být fajn
03.12.2023 13:44:13 | J's ..
krásná báseň Jirko* a máš se dobře? posílám aspoň písničku... třeba trošku zahřeje...
https://www.youtube.com/watch?v=TQcsLRcSsR8
29.11.2023 16:35:47 | Sonador
Katrin* děkuji za optání a písničku pěknou, tu si ještě pustím na lepším audiozařízení, notebook sotva svítí, okolo je sníh asi 5cm a na sněhu jsou modřínoví lyžaři, tedy mají tam jenom lyže,jehličí, a vedle je takový listnatý stromek, ten bude mít to listí asi až do jara a ještě tady padají malé kousky ledu, je asi minus dva, tak pěkný blížící se advent... já tady venku teď víc napsat nezvládnu... ale ještě zkusím přijít letos...
02.12.2023 13:28:32 | J's ..