Budeš zase šťastná,
napadne mě,
zase šťastná,
uslyším,
potichoučku.
A já jednou,
jednou,
ten vnitřní hlas,
zase donutím,
řvát.
Naděje nikdy neumírá, v myšlence je síla a věř tomu, že budeš opět šťastná.
02.12.2023 18:21:45 | Krahujec
Přeji více a více úsměvů, jistě přijdou další:-)
01.12.2023 16:26:49 | Jeněcovevzduchukrásného
a zase jednou bude líp:-)
01.12.2023 12:19:44 | o3_gambit
Velice hluboké.
01.12.2023 11:46:04 | mkinka
Jednou jsme dole, jedno nahoře, v dualitě to je zákon. Snad budeš šťastná.
01.12.2023 11:40:31 | paradoxy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?