Radečku zatra...jak ty to jenom děláš, pár řádečků a tolik v nich a taková síla... máš tady tak nádherný obraty, dnes se mi od tebe nechce...určitě se vrátím...
10.12.2023 14:19:08 | cappuccinogirl
Cappu, vždyť víš, že máš u mě vždy vrátka otevřená... mám rád Tvůj vhled do básní...
10.12.2023 18:31:15 | RadekČ