chybí nám doteky
zanecháváme stopy
ale málokdy jejich jména
říkáme deště
místo vcítit se srdcem
a stručně
prší
víš elementy deště znají cestu mraků
ale my do mraků jdem
a říkáme si že bude hezky
když prší zmoknem
a o kapkách sušíme se
ale co když jsme také kapkami
co když jsou rozličné
rozmanité
že nestačí jenom říct že prší
můžeš se dotknout pestrých okamžiků
nenápadných radostí
tak prosím neuvadej mi tak ledově
v plaméncích polibků
tak sama
básnířko
má tajná lásko
máš rosy na zápěstí
a v nich poddajně svou esenci
jen se přitul pod deštníkem
pro synchronní krok
a okolo zazní
lijavcovo kluzké zrcadlení
Přečteno 148x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, RadekČ, šerý, Psavec, Ophelia81, Fialový metal, narra peregrini, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)