Ve víru lásky bychom se ocitli,
dvě srdce, která se do jednoho spojí
Jako ptáci ve vzduchu bychom tančili,
v nebeském rytmu bychom se ztratili
Tvé oči jsou jako hvězdy na obloze,
jejich jas nade mnou vždy září
Dotek Tvých rtů je nebeským polibkem,
který mi dává sladkou bláznivou péči
Láska je jako květina na jaře,
roste a kvete s každým vášnivým dechem
Je jako melodie, která v srdci zní,
naplňuje duši láskou a teplem
Tak pojďme společně cestou lásky,
kde slova nejsou potřeba, jen pocity
Budeme si navzájem světlem a oporou,
v naší náruči najdeme štěstí a pohodu
Láska je mocná a nekonečná,
spojuje duše a prolíná sny
Věřím, že v našich srdcích plápolá,
naše láska nikdy neskončí