V čekárně na zázrak
se koulí zbytky prachu
Vteřiny růžky smáčí
v lepkavosti slov
Malíř si kreslí tóny
rozmazáním jasu
Ptáci si hledají za letu
ten svůj krov
Na tuny polibků
už tlejí v změti dnů
Za městem láska
klečí na smetišti
Ve dlaních sevřených
si hájí světlo snů
Do vlasů zapletený
v naději den příští
V čekárně na zázrak zázrak se stal
najdu tě? - nenajdu? - a seš tu dál
na tuny polibků připrav se hned
z dlaní ti posílám něhu a med
29.08.2024 09:15:32 | šuměnka
Jéé labutěnko taky ses vrátila po letech. Nevím jestli si na mě pamatuješ, měl jsem mnohem delší pauzu než ty. Přeji ti, ať se daří a hodně inspirace.
26.12.2023 19:18:37 | Jiří I.Zahradník
....Krásné verše....i přes to všechno "svítí se"uvnitř....a bude....Ji.
16.12.2023 07:16:35 | jitoush
... tak tato je skvělá :) líbí se mi moc.. na hřebenech Tvých myšlenek :)*
15.12.2023 21:25:56 | narra peregrini
neobyčejné hřebeny myšlenek...ráda jsem se zatoulala k tvým řádkům...
15.12.2023 21:23:16 | cappuccinogirl