tmavověk
loučí mě se sluncem
a neříká mi nic
tak zase budu stárnout světem sám
tobě i náleží
mít po zimě emoce
něco jako k jídlu vždy ústřic
hodovat okázale a leštit zlatý chrám
a já nechci víc
než moment jak skromný pokojík s květinami
a lásku aspoň mírně plnoletou v citech
domov co letí na křídlech vážky
žádné těžké mrakodrapy
propichující oblohu ke hvězdám
vždy takové špičaté planety
mi připomínají miny v oceánu
na něž zoufale narazí loď ztracených duší
a pak ta rotující ježatá monstra
rozpářou vesmír
ve zmírajících srdcích
a to já nechci
nechci mít
stačím si představit domy co mají samochlapi
prázdno tam není
ale nevím co vepsáno v dlani
jež se mnou neleží
kde je možné číst
již nesmím být bázlivý snílek
kterého knokautují rány
když přicházíš z let
vítá tě se srdcem
a růže s trny
a já nic
prostě nic
asi už mám roky
Přečteno 149x
Tipy 16
Poslední tipující: RadekČ, šerý, cappuccinogirl, jitoush, Sonador, Ophelia81, Marten, Psavec, mkinka, Luko tulák, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)