Anotace: ...
Chci to ze sebe nějak dostat. Ulevit si. Vyjádřit to, popsat to a poslat to..
Ten neklid, co cítím tak hluboko.
Vyslat ho někam daleko. Nebo klidně blízko.
Do tebe. Do nás. Nebo klidně do prostoru kolem.
A potom..
Vnímat vše z nové perspektivy.
Tebe jako někoho nového, koho se nebojím poznat.
A sebe jako někoho, koho nikdy nezlomili. Kdo nepoznal bolest ze ztráty.
Nelitovat všech špatných momentů.
A nepřemýšlet nad tím vším, co jsem mohla udělat jinak. A měla.
Ale teď by to bylo jedno.
Nebo to je jedno.
Nebo jako to teď je.
Jen tě chci poznat jinak a lépe.
Dát ti šanci a dát jí konečně nám.
Jinou šanci, co jsme ještě nezkusili.
Bez pochyb, lítosti.
Bez lží a bolesti.
Skvěle jsi napsala...
18.12.2023 13:00:23 | cappuccinogirl
Moc děkuji, už to muselo nějak ven bála jsem se, že to bude "slátanina", tak jsem ráda, že se líbí :)
18.12.2023 13:16:41 | someone.else