Já objevil si Tě,
jen pro sebe.
Sukýnka z rozmarů,
dlaně proseté překvapením,
pupík jako dírka na koření,
víčko na pláč
víčko na probuzení.
Vlásky z načechraného snění,
pohled tak měkký,
pohledem se neocení.
Náruč Tvá
dvířka kamnová.
Tak občas říkám si.
Já zamiloval si Tě.
A Ty opravdu jsi.