Zkus
Anotace: Jen chtít o trochu víc...
Mezi vzýváním svých snů
a výkřiky svých přání
mezi usínáním po pivu
a pěním vlastní chvály
mezi hromadou svých zájmů
na něž skládáš ódy
v mezičase dnů
když zrovna se ti hodí
všimnout si třeba po ránu
že vedle tebe ležím
zkus jako jeden z rytířů
bez bázně a hany
dotknout se mých vlahých rtů
ať cítím, že jsi tady
a do miliónů polibků
zkus vložit svoje klady
Komentáře (7)
Komentujících (7)