Pochod lásky
Anotace: Malování slovy 2022
Půvab a jeho vrstvy.
Souřadnice citů
najdou horu polibků.
Ódu i múzu bez mříží.
Orná půda dává žně
jako pohlazení
i milování na slámě.
V tom šeru se třpytí oči
v romantickém souznění.
Skutečnost či snění?
Prosím, zavři oči
a až otevřeš,
tak mě štípni.
Výkřik doplníme písní.
Dvouhlas slastí
z nížin
bez opadaného listí.
Víš.
Láska je jako roční období.
Na jaře se usadí
a v létě se miluje.
Na podzim plody sbírá
i v zimě teplo v náruči hledá.
Kdo jsi?
Roční múza.
Či více sčítáš let?
Psst.
Hvězda tančí
v setkání a samý med.
27.06.2022
Přečteno 148x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Fialový metal, jitoush, Iva Husárková, Kan, Marťas9, IronDodo, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Ďábel sám, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)