Mezi časem E a časem CH
byl čas P
jako Pandorka
jako počátek pevného přátelství
Časuji teď s D čas po CH
Nemám strach
Zas se vyčasí
Některé šifry by měly zůstat skryty. Co by to bylo za sfingy, kdyby byly bez záhad.
11.01.2024 21:43:13 | Jan Kacíř