Hladím Tě synku když teď už tu nejsi
Tvá matka vyhrála, a ty jsi už kdesi
Teď chybiš mně moc, však poznáš už brzy
že stále jsem s Tebou a stále mně mrzí
že žena ta pravá co lásku správně dává
možná v těch zprávách co nikdo neuznává
jen ty však víš správně jak má to být
jak naložit s právem a nechtít moc blít
jak odlišit černou a přesto dál žit
jak milovat oba a neztratit klid
Jsem s tebou stále a přijď zase brzy
žij každý den a neztrácej slzy...
Tohle je moc smutné. Pokud se dospělý nedokážou dohodnout, pro dobro dítěte, jako dospělý. Jediné, stále zkoušet matku, po rozumné stránce..přemluvit.
Na shúdné..jde o to, jestli umí upustit od zášti..a myslet..kompletně. (třeba zkoušet, možná časem). Vždy se dá vycházet, když jsou dva rozumní, dítě to vezme a vidí..že lásku dostává od obou stále a jen je vše o domově..který cítí u obou..
Omlouvám se..že jsem se rozepsala.
Snad jsem tím víc neranila.
Jen cítím tu bolest a nedalo mi to..ať se daří vám všem **
03.02.2024 14:04:34 | jenommarie