Večerní tanec
… se soumrakem přichází do hlavy, srdce…
zatančí ladně, až uspí slunce…
spanilou krásou hvězdy rozsvítí,
měsíc ji pohladí stříbrnou nití;
pohledem na ni i nebe se klaní…
jaký pak div, že nepřijde-
spaní…
S něčím takovým před očima...to pak nastupuje sladký snění, ne?:-)
Opět moc hezká báseňka.
13.01.2024 20:22:22 | cappuccinogirl