Prostá slůvka
Anotace: Pár slůvek, rad slabikařů, pár pravd a pár rad lhářů, vem si zítřek, když chceš včera, život jde dál a je změna.
Tak ještě zítra
a potom navždy zmizí,
ta Tvoje prostá slůvka,
mám Tě rád.
Tak ještě zítra
a budeme si cizí,
pro pár let hezkých,
nebudem se znát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)