foto: Anastasia
jsem tak rád
že právě prsa tvojí mámy
ti tak zachutnaly
jste tak krásné
vy dvě holky moje
ty když z mámina prsu piješ mlíčko
a máma pak, když jí prsa zvedaj tričko
vybral jsem dobře tehdy v létě
když nám naši mámu zbalil jsem na výletě
a teď už spinkej
ty naše holčičko
najednou mamina stála vedle mě
vzal jsem jí okolo ramen
políbil
a rukou jí zase zajel pod tričko