jako že v posledních dnech
že se mi změnilo cosi v hlavě
a ve všech snech
a tak nějak hravě že tě vidím
a přemýšlím o tom jak být s tebou
a na krk dýchat to bych chtěl
a po tvém boku třeba lesem
nebo jen u kávy bych poseděl
a do očí ti koukal
poslouchal to, co ví tvůj hlas
a hladil
potají hřbet levé ruky
to když se nikdo nedívá
to když se slunce vydá do skal
když měsíc vládne
s tebou posnídal
bych po strávené noci
ne protože ne pro dobrý pocit
jen proto že tě prostě
mám nějak strašně rád..
a na talíři žlutý květ
barva všech očí co tě zdobí
chtěl bych znát každou odpověd
možná jí šeptat
možná kdo ví
jednou se probudíš do kouřící kávy
do vůně zneuctěných citrusů
a kolem bílých prostěradel
válet se v nahotě
předešlý smí den..
jsem zahleděň a ztrácím
pod nohou pevný země kus
tak na kolena klidně v trávě
nebo si lehnout
.. se mnou zkus
má kopretino
.....z vázy na ubrus..
Nádherná. Jsi opravdu poeta, tohle bylo tak krásný číst:-) Děkuji za tu možnost:-)* Krásnej večer tobě :-)
27.01.2024 19:56:45 | cappuccinogirl