Anotace: *Lásce ~~~
*
*
V TISK
~~~~~
Milý pane "Autore"
hledáte snad "editorku"
nebo psanou romantiku?
Vkládáte verše
do mého srdce
a úsměv na mé rty.
V dlani mi tep
Tvůj pulsuje.
Řekni mi, že smím?
Těšit se
a doufat.
V TISK .
Je KRÁSNÉ s Tebou být.
*
*
Jistě odpověď kladná byla,
když ses mu do srdce usadila:)
Pohladila, děkuji Maruško...
Krásný den přeji (*)
24.02.2024 22:33:31 | Emily Říhová
Tištěné stránky..
lístky plných krás
doteky lásky
navždy v srdci máš. **:)
Jsem moc ráda milá Miluško
a děkuji Ti za krásné veršíky.
Přeji Ti také krásné a pohodové, radostné dny(*)
03.03.2024 10:38:58 | jenommarie