My souznění
Díváš se mi na krk
asi máš chuť
zardousit jej na krev dřeni
a zaskvět se
do jahody mých půstů úst
a rozstíkání fontán po okolí
nemám asi co říct
ty čiň přesladce krásná
můžeš-li odemčít
z mého kovu srdce
tento parfum navíc znící.
Zachtělo se ti pomilovat
doušky mé
to by bouřlivé víno zarudlo
tak cinkni lesk
z pohárku křišťálu
a zavinu blizounce
to očekávané dovádění zdání.
Zavyj uctivě anatomické tělo
a z kostí si uždibnu
trajektorie dráh cév
jimiž s průchozím dimenziální vnad
tak nezemřu s tebou
ale se mžiky rozpolcení
v zahuštěné esenci
a této
Ach--ich vpal salsy
co že to
skalpelu čertivé lásky
ze dna tvého umu čeření.
Pode mnou je bledý strach.
to abych nezklamal v písní plameny
shořím má panenko
do uhlíků zmizení.
Slyšíš rozkrájený průvane ticha
v mysli milovaných
když se to hvízdá i září slunce...
My souznění vždyť rájům u sebe sme
a věříme k probouzení slabik harmonie
tou světluškou světlo nás prozřívá.
Přečteno 133x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Fialový metal, Vivien, Ophelia81, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)