Pátý dopis lásce
Střechy jsou bílé
a klokotám se zimou.
Já vím,
že i Ty zimu nemáš rád.
Nebo se smím více ptát?
Počítám dny,
kdy jsme se nespatřili.
Záludné schovávání
jeden před druhým.
Bolestný nářek
dnů bez milování
a dechů bez
probuzení vedle sebe.
Jsem pořád žena,
ale v citu rozložená.
Já nevím.
Rozdělil nás čas?
Iluze nebe nevyslovená přání?
Ticho po pěšině
a příroda vysílá
jarní signály.
Tělo jen cítí
se být bez vlády.
Napiš, že jsi v pořádku.
Ty kluku z obálky překvapení.
Ať netrápím se,
že o Tobě slyšet není.
Pak pod peřinou
dáme kaleidoskop překvapení.
Žádné ruiny padlých vztahů.
Řekněme si to bez odbočení.
I bez breků na útlé stěny.
Potřebujeme se.
Ach, drahý.
Přečteno 194x
Tipy 35
Poslední tipující: Misha, Dejvis, mravenec, Ďábel sám, enigman, Paulín, IronDodo, nehledaná, kdotoví, Jan Kacíř, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)