Dva lidé čekají na sebe
už tomu pár let bezpochyby
je
Někdy stačí vteřina
jindy ani hodina
nezmůže nic
proti lásce
upřímné
Jak je to krásné
když na sebe ti dva žmurkají
nic na sobě nemají
a je jim to srdečně
jedno
Neboť platí v lásce
ale i v životě
ten nejkrásnější pocit
ŠTĚSTÍ
a je to gejzír!
Stojí za to ho žít,
prožívat, milovat,
zbožňovat!
Je to zkrátka palivo života
které natankuje do plna
LÁSKA
...
..
.
No Ondrášku, takhle opravdu může vypadat dokonalé štěstí...moc krásné.
04.03.2024 18:28:06 | Jupiterka
Příjemné čtení. A píšu si do notýsku slůvko žmurkají, moc se mi zalíbilo:-)
02.03.2024 21:24:33 | CULIKATÁ
:-) Také se mi to slůvko velmi velmi líbí :-) a díky velice, milá Culíčkatá :-)*
02.03.2024 21:36:47 | Ondra