Máš usměvavé oči
můj pohled si s tebou hraje
i hlava, hlava se mi točí
a než odjedu v daleké ty kraje
schovám si tě, schovám pod kůží.
I kdyby jsi nic nevěděla
i kdyby jsi dostala tisíc růží
myslím, že podobáš se na anděla.
Jen pro ty oči.
Jen pro tvé usměvavé oči...
Jen pro ten zvláštní druh úsměvu
je mi teď příteli do zpěvu... Lovesong nějaký by se hodil:-)
Krásná báseňka. Opravdu moc:-)*
10.03.2024 19:47:01 | cappuccinogirl
Krásné
10.03.2024 17:13:24 | Mersi