zaZRAK
Dívám se do nekonečné dálky,
daleko, za zrak.
Moc pěkným, je vidět Tvé každodenní ranní ospalky,
Ano, je tak.
Vlastně jsi zázrakem,
mou představou, myšlenkou,obrazem,
až tak blízko, hned za okem.
Kde každý si můžeme v neskutečnosti vidět to, co chcem.
Stane se, až pak.
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, IronDodo, Sonador, Frr, cappuccinogirl, Psavec, Ondra, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)