Sen o polštářku mechu
Hlavu položím
na polštářek...
mechu.
Voní mi ženou, heřmánkem,
lesem,
na stráni kvetoucím...
vřesem;
plný je budoucích...
vzdechů...
Škrábe… hladí,
divoce svádí...
tvůj měkoučký... pažit...
chci tu rozkoš...zažít,
s představou kotníků…
tvých-
snad myšlenka pouhá není hned…
hřích-
jak vzhůru se...
plíží,
jsem pojednou v...
mřížích,
které mě sevřou...
tím nejsladším…
stiskem,
v tu chvíli jsem jistý si
dalším svým…
ziskem…
když polštářek svůdný
se v studánku změní,
přijde další dění;
čas nebude nudný…