Řekni, lásko...taky bych chtěla vědět...
Smuténka, já vím, ale píše ti to skvěle:-)*
22.04.2024 14:02:18 | cappuccinogirl
ano, tak děkuji a dávám ještě krátké hlášení o medu...
med se povedl
sic mi vypěnil
málem bych pobledl
nalil jsem do sklenic
med se povedl
afrodiziakum žádné
láska šla okolo
řekla si jenom...
blázen...
dnes uklízí v baráku
sám až pokoj vázne
tak hledá lásku do tanku
i pro medové lázně*
22.04.2024 15:33:32 | J's ..