Jaro se mi zdálo
Jaro se mi zdálo,
jenom malou chvíli,
sotva pilné včelky,
třešně opylily.
Jaro se mi zdálo,
za okny to studí,
řekni, proč spím málo,
proč se lásko budím?
Jaro se mi zdálo,
vlilo život do žil,
proč jsi jak to jaro,
znovu zbraně složil?
Dnes už se mi nezdá (š)
já zůstávám skrytá,
stejně, jako láska,
jarem nezalitá.
...Roztaje....ono...i On....Ji./úsměv/
22.04.2024 21:00:01 | jitoush
Omrzla mi převislá moruše a dostalo to i ořešáky a Jeho, zdá se taky...
díky Jituš:)
23.04.2024 04:27:59 | Dreamy
Počkej ještě malou chvíli,
snad jenom pár dní dopředu,
překvapená jeho pílí,
budeš toužit po ledu...
Pěkná jarní:-)
22.04.2024 16:45:42 | Žluťák