Svítá
ráno je mlhou
protkané
a svěžím chladem
povléká se
cítím jak dýchám
abych byl
jak tomu podléhám
i v hlase
a co se nestane
já smím
hladit den po záři
v tvých vlasech
a Amor chystá
projektil
nevím
snad minul
zdá se
cíl
Děkuji všem za čas, stopu a zájem, táta by měl radost.
Nashle a mír v duši. :-)
dcera.
28.04.2024 16:10:32 | RadoRoh
Díky patří především Vám, že jste sem dál přispívala jeho super tvorbou.
Mějte se pěkně.
28.04.2024 16:27:25 | Žluťák
....Plyne tak jemně a bez škobrtnutí.....jak bystřina,která ví,kudy.....Ji.
28.04.2024 15:43:45 | jitoush