Mám tě plnou hlavu
Chci se ztratit v davu
Zatím na křižovatce stojím
A stále se jen bojím
Co bude lásko dál?
Náš osud náhle vzplál!
Boří se mosty
Zadní vrátka
Láska je síla
A přece vratká
Tak tady stojím
A slzy
roním...
moc hezký, milá Alala,citlivě psaný...
být nablízku, utřel bych Tvoje slzy
abys pak už brzy, měla jen to Tvý štěstí na víčku...měj se, v
19.07.2024 15:07:52 | mapato
Mám tě plnou hlavu
A srdce taky
Slunce vyšlo
Pryč jsou mraky
Mám tě plnou hlavu
Ty to dobře víš
Tak proč je mezi námi
Z ticha mříž
Možná ze své hlavy
Pustit tě mám
Je to tak těžké
Když ráda tě mám
04.05.2024 16:59:58 | kozorožka
Je, srdečně děkuji za velmi krásný komentář.
Moc hezky jsi to napsala a moc mne Tvé zastavení potěšilo, milá kozorožko*
Přeji pohodový májový víkend (*)
04.05.2024 17:15:33 | Alala