Sedíme pod deštníkem jako milenci.
Déšť nás uzavřel před světem zdí,
ohlušen slovy lásky,
oslepen tvou krásou...
Zuříš, křičíš a pláčeš,
nerozumím Ti jak příliv odlivu.
Nebuď smutná, že jsem zapomněl...
Roztavím tvou bolest v náručí,
pošlu teplo skrz tvé tělo ve vlnách.
"Miluji" je propletené každou buňkou...
Tvé jméno mi krví putuje,
i když, bohužel, nejsem s tebou,
jsem blázen, tvá lásko svádí nás dohromady...
Mé ruce, drahá, nenechají mě lhát.
Na tomto světě není lepší žena,
věř mi, a pochybnosti zmizí.
má to "šmrnc", líbí...zdravím Tebe i osazenstvo Tvého bungalowu...hezký víkend, v
11.05.2024 13:36:21 | mapato