poslední z hvězd
pryč jsou dny
kdy stál jsem nad hrobem
a blízko ten
v němž souzen budu podroben
a v posledním přání
prosím vás
nevězněte můj chlad
v urnách zas a zas
na krchov nikdo nepřijde
a psi na hřbitov nesmí
prostě spalte mě
a tu hrstku mne
vraťte do země
i ona jednou přijde
k mateřské hvězdě
a z ní rozkvete jasmín
ale já do hvězdy vnikat nesmím
kéž jsem sníh
z polární záře
tajících cest
jen to srdce ne
to jsem nikdy neměl
a teď miluj se
ty lede
z pomněnek!
dělej
žeň to slovo do modra
ať je celej
za trest
poslední z hvězd
Přečteno 119x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, Anfádis, martinaV, Marten, jort1, cappuccinogirl, Ophelia81, Sonador, jitoush, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)