Anotace: Děkuji přírodě, že dokázala vytvořit něco tak krásného a tajemného jako je ženské tělo. Dokonalost sama.Milé ženy, pečujte o sebe ať si zachováte to, co vám příroda zdarma dala co nejdéle, neboť jste inspirací, láskou, touhou, vášní i nadějí pro nás muže.
Krajinou tvého těla procházím
oči jak modré studánky
hluboké, čisté.
Vlasy jak vítr podzimu
s listím všech barev.
Ústa puklina va skále
slova jak ozvěna libá
ruce jak větvoví vzácných stromů.
Prsy jak kopce oblé
krásně čnící s květy laskavce.
Bříško je údolí letní
sluneční žár.
Tvůj klín les úrodný
s mechem jemným
kde zpívají ptáci jarní píseň touhy.
Tam živá voda prýští
z průrvy tenké
za nocí jasných v úplňku chtění.
Krajina úrodná krásná tys má.
Lásko má na vždy.
Má lásko jediná...
Tak to je nádhernej lásky a touhy plnej "míst-opis" Krásná báseň, smyslná:-)*
12.05.2024 13:17:36 | cappuccinogirl