Hlas lásky
Slyším hlas,
Tam někde v nás.
Hlasitě!
Slyším srdce,
Obě tlučou přece.
Tiše…
Jako vítr co unáší hlasy,
Vlají tvé vlasy.
Jemně…
Ten vnitřní lásky sonet,
Čekání na průlet komet.
Temně!
Každému jinou hudbu hrají,
Dech se z toho tají.
Dojemně…
Utřít klidem naše pocity,
Od slz srdce rzí pokrytý.
Milovat…
Přečteno 173x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Psavec, Sonador, Lexi, mkinka
Komentáře (0)