Zmizela v čase
v celé své kráse
vzpomínky zbyly
na krásnou chvíli.
Věci se nevrátí
odjely po trati
jiné než jdeš
zůstal jsi, jseš!
..a vůně vyprchá
vetřená do ticha
na kapkách rosy
na křídlech vosy.
Všechno to pomine
jen láska v srdci ne
zůstane na věky
zmizí jen doteky.