pálím v srdci

pálím v srdci

pálím tě na popel
už zde nebudeš psát
slova jsou jenom pel
a dál tě nebudou hřát

až jednou umlknem
kdo přijde ti dát



*

já mám svý ego bohů

přesto tě nesezobu

jsem zrnko popela
které jsi nechtěla

a tak pálím tě

pálím v srdci

v srdci jedem svých slov
Autor J's .., 29.05.2024
Přečteno 105x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, cappuccinogirl, Marten, RadekČ, Psavec, Žluťák, Frr, mkinka, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Když "pálí" se v srdci....může shořet celé.......Ji.

29.05.2024 19:07:19 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí