ty vykřičníky jsou pěkně funkční, navozují atmosféru začátku vztahu a náročného flirtování. Čím atraktivnější žena, tím větší porážka může nastat. Jaká je doopravdy, mohla by mě mít ráda? Jestli ne, bude to jistě bolet. Ale co jiného dělat, když celé nitro náhle volá po druhém, tak žádoucím a zdánlivě osudově blízkém člověku? Co můžeme dělat, než všeho nechat a běžet za ní...
Stav počínající vášně je zachycený výborně.
03.06.2024 08:50:10 | Ezop