ztracenému hvězdáři
po klávesách krajiny chodí bosý vítr
co bylo nad piánem
přivolalo déšť
poslouchat rozladěné meluzíny
jen ať prší celý sen
vím
už mě nenajdeš
začarované
měla jsem dlouho nebe
mhouřilo oči
aby řasy bránily se slzám
pro nový paprsek
je třeba umět vnímat zapadající slunce
vnímat že nejsme jediní
pro které právě se chystá svítit
vcítit
že hřeje teď jiné za obzorem
být smíření a vděční
že jsme je chvíli směli poznávat a...
*
a pak to možná přijde
rosy hlásí teč
jako když milovník brnkne ti o ramínko
rozehrává
další tón je zapnut podprsenkou
dálce zkontroluješ zip
a můžeš jít v letních šatech
na mez lásce mávat srdce
rozfoukává
Přečteno 120x
Tipy 20
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, martinaV, Emani, jitoush, RadekČ, Ophelia81, jort1, Frr, zase já, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)