nakonec ji slýchám

nakonec ji slýchám

Anotace: brrr brrr brnk... a ty kdy mi zavoláš?

pro šumy samot neslyšíme srdce
a tolik sahar na rtech měl
možná mu znějí v uších zvonce

dingu

co bys ještě chtěl

pro šumy

a slyšet její tón

pro zvonek u dveří ding
a potom dong

vcházíme dál

ding dong co nepatří mi


mě čeká jenom gong

ani ten grog

žádný rum

jen zimy boom



ding dong ding dong

srdce už nezvoní dny
a v noci se svých konců

nedotýkám

i snům ještě jenom
postavily rozhledny

hvězdáři

sněží

xylofony lásek

a nakonec ji slýchám
Autor J's .., 15.06.2024
Přečteno 61x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, jort1, Anfádis, jitoush, Iva Husárková, Psavec, Žluťák, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Když zaslechneš v podmezních proudech......je co je...bude co bude....Ji.

15.06.2024 19:30:41 | jitoush

Cítím smutek.

15.06.2024 09:07:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí