Nic netrvá věčně
Ještě jednou řekni
zůstanu s tebou až do konce
i když vzdáleni
každého večera ve vzpomínce
Přitul se do tichého tlukotu srdce
a obejmi mne
v šepotu ukolébavky
v tichosti uslzení
Nyní již vím
můj svět zestárl
a nic není navždy
ale nezáleží na tom prozření
vše pomine
pokud vím
že spolu budeme až do úplného konce
Přečteno 127x
Tipy 30
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, IronDodo, martinaV, Marťas9, Emani, Anfádis, Ophelia81, jitoush, Jiří I.Zahradník, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)