Jak letmý dotek chladné vlnky
Je důvěrně samozřejmý sen
Hladím ho něžně svojí dlaní
A vkládám měkce do bavlnky
Aby se zcela nepolámal
Když demoluji smělá přání
Anfádis nepoetická?
Ale kdeže...
Ve stoje, vleže...
(hlavně vleže)
poezii mrská,
občas i prská,
vždy však svěže..
:-)
hezká:-)
03.07.2024 18:33:31 | Žluťák
Pohladils
Moji rozháranou duši
A za to poděkovat ti
Člověk teda muší!
...
Díky, vážně :)*
03.07.2024 19:08:31 | Anfádis
:-)
03.07.2024 19:39:52 | Žluťák