Anotace: ... když se ve vás mísí pocity štěstí a vy nevíte, jak to vyjádřit líp...
Chvíle štěstí
Z tvých očí hleděla louka i nebe,
noc sfoukla těžký dech léta
a vodopád z rukou jak první hřích,
stékal nám po kůži i s pěnou dní;
pak náhle byl vrchol na dohled…
Však když noc zažhnula svíčku v okně hotelu,
o kterém jen Orli umějí zpívat,
tvé srdce zabušilo v mých spáncích
a naše malíčky se v letmém dotyku protnuly…
poprvé…?
Snad, ale bylo to jak svaté příjímání
a všechno na světě milování
sklopilo cudně svůj zrak,
před touhle chvílí…
Tedy vítej, v recepci hotelu,
který tě učinil na chvíli šťastnou…
tak…
...Uchovat.....hýčkat...si....Ji.
14.07.2024 07:09:12 | jitoush
... byla to tak silná chvilka, že čistě pateticky řeknu, že si ji budu pamatovat do smrti... a ano, máš pravdu a děkuji... moc...
14.07.2024 14:25:44 | mravenec
... jejda... tak to mockrát děkuji... snad je z ní ten silný (můj) zážitek aspoň trochu cítit... ještě jednou dík...
03.07.2024 22:13:35 | mravenec
Ach, ta síla v ní :-) Moooc pěkné, povedené! Na dobrou noc ideální poéma :-)))
03.07.2024 22:11:13 | Majda