O lásce se mnoho píše,
skutečná, ta vchází tiše,
chraň ji, jak vzácného ptáčka,
ať se nikdy nepomačká...
29.06.2007 22:08:00 | zzlatý
Milá Věruško!
Úsměv perlivý k nalezení není
ani čaroděj Merlin o něm neví
však pohled z očí do očí Ti posílá
když tolik toužíš,Ty dívko vášnivá.
09.04.2007 04:01:00 | s.e.n
Mamino díky za tu náruč štěstí a...nápodobně.
Máš pravdu Sio, ale naděje je jenom naděje. Vzpomínka je už jistota, která už byla a která ti zůstane pro potěšení.
J. Švihovský, díky za upozornění. Mohl(a) bys o tom napsat víc?.....Děkuju.
08.04.2007 23:41:00 | Verule
Upozorňuji na soutěž (Literární Šumava 2007) pořádá knihovna Klatovy
08.04.2007 20:01:00 | J.Švihovský