Zpěv slavíků
Dřív, než mě políbíš, olízneš si rty;
vždycky…
Slavíci tlučou na kolejnici rána
a tvůj nahý obrázek tančí po stěnách mé fantazie…
Tak přijď, překroč ten práh, vejdi,
natáhni skřipec mojí touhy a říkej mi beze slov o rozkoši,
jak to umí jen tvoje ústa…
Ti slavíci už potřísnili krví svého srdce květy šípkových růží;
to pro tebe teď kvetou… rudě…
a slunce slzí nad mojí samotou…