....Ty šedivce a můj je Šedivák....hladce u mě....u Tebe?..nevím.....tak ať zhrublo není.......pohlazeno ať jest......hutná drobnice.....Ji.
14.07.2024 06:51:18 | jitoush
velmi intenzivní*
13.07.2024 22:10:58 | narra peregrini
hvězdář se cítí slabě
tak jestli to působí moc intenzívně
omlouvá se...
stresová situace
mohl tu intenzívnost způsobit adrenalin
strach a zděšení
tušení smrti
a potom k tomu to skřékání ptáků v momentě šedivého jitra...
vlastně nevím kdo má jít k lékaři dřív
jestli hvězdář nebo psí
jejíž zdravotní stav se nelepší
ale teď to nechme chvíli být
je sobota večer
venku prší
potřeba přijít na jiné myšlenky...
co ty včelky? mají tam prkénko na hladině?*
13.07.2024 23:20:48 | J's ..