Vezmu tvé dlaně…

Vezmu tvé dlaně…

Vezmu tvé dlaně něžně

a na chvíli je podržím ve svých.

Naděje žije ve tvých slovech,

Láska jednou přijde...

Každý z nás si přeje Štěstí,

pro každého z nás je jiné.

Jaké karty budou rozdány,

nám prozatím vědět není souzeno.

 

A existuje nějaká hranice pro naše pocity?

Může naše víra, zrozená v nás, předvídat,

co od Lásky v budoucnu očekávat?

Aby byla drahocenným snem,

který všechno ospravedlní, nezklame.

Vzájemná, opětovaná a šťastná...

 

Držím tvé dlaně ve svých rukou,

co jiného si teď mohu přát?

Nedej bože, abychom nepřežili

agónii Lásky, nezažili ji.

Čtu lásku ve tvých očích

a ty víš, jak dlouho čekat...

 

Život, uvádějící myšlenky v život,

nám vše znovu vrací...

Jako pobídku, předtuchu

velké a oddané Lásky...

Tyhle verše si uchováváš

navždy v srdci...

Autor Tomcat, 13.07.2024
Přečteno 146x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, Paulín, Marťas9, kudlankaW, Rafinka, Emani, Psavec, Kan, Kubíno, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hezký, řekl bych že i trochu osobní, starý brachu...a proč ne? člověk může snít. ba musí. aby překonal sílu smutku...ten ale tady necítím...qvoáre paradise normo
...měj se Honzo. krásný léto...je Tvé Helence už dobře?

19.07.2024 15:26:17 | mapato

líbí

Moc díky, jo zlepšuje se to.

24.07.2024 12:11:12 | Tomcat

líbí

Krása laskavého podání.

13.07.2024 10:35:00 | mkinka

líbí

Moc díky ;-) *

13.07.2024 11:11:45 | Tomcat

líbí

Rádo se stalo.

13.07.2024 11:56:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí