Dát pusu nechal si od boha
Teď otvírá rozmanitý svět
Vezměte si třeba... obloha
Nakreslí namaluje složí
Já jenom zírám vnímám a čtu
Dopředu a pro jistotu zpět
Nebe je dílem vskutku božím
Nebo řeknete ... a co moře
Hned tvoří krásu oceánu
S vlnami lásky citů hoře
Že život občas dá mně ránu
(No bóže)
Moc hezké verše. Ráda jsem četla a ráda posílám pozdrav z Prahy a samozřejmě i ST. Daniela-danaska
13.07.2024 13:42:41 | danaska