Duši dokařán
Anotace: Ve vlasech mít dým co ráno rozfouká vlhký kalný svítání, na to si můžu hrát, jenže už to neumím....tak žít.
Duši dokořán
v očích jitřní třpyt
sklony k něžným hrám
a vítr ve skráních
Ve vlasech hvězdný prach
dlaně touhou křičí
po lásce věčný hlad
a slzy smíchu na bodláčí
Znovu a ještě tisíckrát
tak vpadni do mých přání
ať můžeme si hrát
na svět co je i není
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
Komentáře (3)
Komentujících (3)