miluji

miluji

Vdechuju vůni růží,

vzpomínám na to něžné

"Miluju tě",

co jsi mi tehdy řekla.

 

Znovu jsi mě donutila tě milovat,

pak  jsi odešla a už ses nevrátila.

Ale já na to něžné "Miluju tě"

nikdy nezapomenu.

 

Má láska není stružka kouře,

co se rozplyne na denním světle.

Ale ty jsi prošla kolem s úsměvem

a nevšimla sis mě.

 

Koukám na tvůj portrét,

neprosím o tvou lásku.

Můj dopis není vyčítavý,

stále tě miluji.

 

Mé srdce bije divoce,

nepláču, nepláču...

Moje láska, je ve mně

a já zůstal sám. Jen mi je zima…

 

Vzpomínám na vůni růží,

co jsem Ti nosil.

I když se vše rozpadlo,

neprosím o tvou lásku.

 

Ale pořád tě miluji…

Autor Tomcat, 17.07.2024
Přečteno 125x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Kubíno, Kan, Emani, Pacik, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

K téhle tvé básni se budu vracet...

17.07.2024 12:38:31 | cappuccinogirl

líbí

Moc díky ;-)*

17.07.2024 13:43:36 | Tomcat

líbí

Krásná

17.07.2024 12:17:03 | mkinka

líbí

Moc díky ;-)*

17.07.2024 13:43:42 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí