Svíjíš se ve mně jako had...
Sen …?
Křik, ve snu slyšet není,
ticho nic neruší.
Na tvé kůži,
dlaněmi mi stékají potůčky.
A tvé vlasy nejsou nikoho
a tvé rty…
Se mnou jen ty,
která miluje,
krmí se mnou v noci.
Jen sen.
Had na mně,
chladný, beztížný.
Křičím.
Je to dvojnásob skvělý...obsahem...i tou dechberoucí hadí ženou...Wow.
17.07.2024 12:42:50 | cappuccinogirl