Španělský sen
Po každém západu slunce,
je Madrid jako rudý býk.
Kope do země jako opravdový.
Chrlí pikantní noční zápal.
I starý kostel je večer smyslný.
Nad Španělskem se vznáší horký měsíc,
hořící jako cikánský oheň.
Ve víru tance,
okouzlen leskem tvých očí,
řekl jsem ti beze slova,
že dnes večer budeš má.
Ve stísněnosti malého baru
opiju tě madeirou.
A pak v posteli velké jako zahrada,
dnes v noci podlehneš lásce.
Autor: Carolina Ocinschi-Gogalniceanu
Věřím každému řádku a snad proto - skoro beze slova - ukládám si:-)
25.07.2024 22:12:33 | cappuccinogirl